Route 66 Frederikssund

Route 66 Frederikssund finder du i toppen af Roskilde fjord ved Kronprins Frederiks broen. Grillen hed indtil for nyligt Strandgrillen, men blev i fobindelse med istandsættelse efter stormen Bodil, relanceret som Route 66. Grillen er i de sidste 27 år drevet af Stine Greve, som stolt oplyser at de kun har holdt lukket i tre dage, i alle årene.

Route 66 ligger så tæt på vandet som man kan komme, kun få meter til vandet og med en fantastisk udsigt over fjorden. Et rigtig godt sted som dagligt tiltrækker mange gæster, heraf mange på motorcykler. 

route66 Frederinkssund

Efter at have bestilt den store flæskestegs sandwich, blev udsigten og ikke mindst synet af flere flotte forbi passerende motorcykler nydt.

Personalet bestod af 3 unge og smilende kvinder som virkede til at have godt styr på betjeningen. Betjeningen var ganske hurtig, 10 minutter fra vi bestilte til servering. Dog kan der på de gode sommerdage være længere ventetider. Men så kan man jo nyde udsigten imens.

route66 frederinkssund sandwich

Flæskestegs sandwichen, bestod af en medium størrelse burger bolle, smurt med mayonaise og proppet med en god portion flæskestegs skiver, surt og rødkål. Smagen var god, dog oplevedes kødet tørt og overstegt. Sværden var meget sprød og saltet.

Generelt - God betjening og godt sted. Ok smag, dog tørt og overstegt kød.

Vores vurdering

star rating fullstar rating fullstar rating emptystar rating emptystar rating empty

Munkholm Kiosken

I bunden af Isefjorden er hvor Munkholm Kiosken ligger, ejet og drevet af John i over 30 år. Ligger perfekt ud til vejen, tæt ved skov og bare et halvt hundrede meter til vandet. Det lille sted servere for mange hver dag - adskillige af dem er motorcyklister. 

munkholm

Efter at have bestilt tre store flæskestegs sandwich og ventede på leveringen nød vi omgivelserne.

Stedet ligger godt, man kan gå ned til vandet og stadig høre de gode lyde af motorcykler der kører forbi og se dem når de kommer over Munkholm broen. Personalet er venligt og smilende, betjeningen går hurtigt, 10 minutter fra vi bestilte til servering. Dog kan der på de gode sommerdage forståeligt være lidt længere ventetider. Men så kan man kigge mc'er mens man venter.

munkholmsanwich

Flæskestegs sandwichen, med en medium størrelse burger bolle - proppet med en god portion flæskestegs skiver, surt og rødkål smagte fortrinligt, kødet var mørt og saftigt og sværden salt og knasende som den burde.

Generelt - temmeligt god sandwich, og en god start på flæskestegs ruten.

 

Vores vurdering

star rating fullstar rating fullstar rating fullstar rating emptystar rating empty